A cserepeslemez előnyei a tetőfedési igényeihez

Tartós és megbízható tetőfedő anyagot keres? 

A cserepeslemez sok háztulajdonos számára ideális választás. Erős, vízálló és könnyen telepíthető. Ráadásul 45°- 15° fokos tető dőlésszögig egyaránt használható. A Tetorefel.hu a Magyarországon kapható legjobb minőségű cserepeslemezeket kínálja, hogy tetőfelújítási projektje sikeres legyen. Ebben a blogbejegyzésben a cserepeslemez tetőfedési projektekhez való használatának előnyeit fogjuk megvitatni, és azt, hogy a Tetorefel.hu hogyan segíthet Neked.

 

Az acél bevonati rétegei

A cserepeslemez rendkívül sokoldalúan felhasználható anyag, amelyet évtizrdek óta használnak az építőiparban. Ez egyfajta acéllemez, amely  0,4- 0,5 mm vaszótag, amelyeket különböző bevonati réteggel látnak el, mint pl. 

  1. Acélmag 
  2. Passzíváló réteg( fémes bevonat)
  3. Horganyréteg
  4. Aapozó festék
  5. Szerves vevonat

Cserepeslemez bevonatai

Ezek a rétegrendek megtalálhatóak a lemezek mind két oldalán, annyi eltéréssel, hogy a belső oldalon a szerves bevonat vékonyabb, mint a  külső felületen.

A cserepeslemez számos különböző típusú projektben népszerű, beleértve a tetőfedő alkalmazásokat is. Vízálló jellege miatt ideális a tetők elemektől való védelmére, míg szerkezeti szilárdsága biztosítja, hogy ellenálljon az erős szélnek, jégnek, felfagyásnak és más erőknek.

 

 

A tetőfedési projektek esetében a cserepeslemez többféleképpen használható. Ferde tetők esetében a cserepeslemez elsődleges anyagként vagy más anyagok, például aszfalt zsindelyek beázásánek megakadályozására használható. 

Kiterjesztett garancia 

A Tetorefel kiváló minőségű cserepeslemezeket kínál, amelyek ideálisak a tetőfelújításhoz Magyarországon. Termékeiket úgy tervezték, hogy a szokásos alkalmazásoknál hosszabb élettartamúak legyenek, és 10- 20- 35 de akár 40 év garanciával rendelkeznek bevonattól és típustól függően – így a háztulajdonosok teljesen nyugodtak lehetnek, amikor a tetőfelújítási projektekbe történő beruházásukról van szó. cserepeslemezük emellett könnyen vágható és alakítható bármilyen méretre vagy formára, amely az Te tetőfpormádhoz szükséges, ami azt jelenti, hogy a beépítési költségek sem jelentenek problémát!

 

A Tetorefel cserepeslemeztermékeit tűzgátló anyagokkal is kezelik, amelyek segítenek megvédeni a tűzkárokat, amelyek később költséges javításokhoz vezethetnek. Szakértői tanácsadást és támogatást nyújtanak a tetőfelújítási projektje során, és megértik, hogy egy ilyen feladat mennyire fontos lehet a háztulajdonosok számára, akik hosszú távú védelmet keresnek a szélsőséges időjárási viszonyoktól vagy a házba behatoló kártevők és állatok által okozott károktól. A Tetorefel csapata rendelkezik minden szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy tetőfelújítási projektje sikeresen befejeződjön – válassz minket és támaszkod a több mint 15 éves szakmai tarpasztalattal rendelkező stabil tetőfedő vállára!

 

Oszd meg mással is, ha hasznosnak találtad!

9 ismérv amiből felismerheted a kókler tetőfedőket

Milyen cserepeslemezt keresel?

Trapézlemez

Moduláris cserepeslemez

Cserepeslemez

Ezt mondták rólunk

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Edit (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.

Kapcsolódó postok