Szolgáltatások

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Keresel egy gyors és egyszerű megoldást fagymentes épületek kivitelezésére? A szendvicspanel tető és a szenvicspanel fal tökéletes megoldás lehet csarnokod vagy gabonatárolód hőszigetelésére! Ismerd meg a szendvicspanel szerelés előnyeit!

Tetőfedés Hatékonyan

Szakszerű & minőségi
tetőfedő kivitelezés

Ha szeretnél egy gyors és hatékony megoldást tetőd vagy falaid szigetelésére, akkor a szendvicspanel szerelés tökéletes választás lehet számodra. Ezek a panelek nem igényelnek külön alapozást, elég csak egy egyszerű vázszerkezetet készíteni. Egyszerűen rögzíthetők a falakra vagy a tetőszerkezetre, ami jelentősen leegyszerűsíti a munkát.

A szendvicspanelek különösen népszerűek, mert költséghatékonyak és kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Legyen szó lakossági, ipari vagy mezőgazdasági használatról, ezek a panelek széles körben alkalmazhatók. A tetőre szánt szendvicspanelek kompozit burkolóanyagok, amelyek különböző vastagságú PUR, PIR vagy ásványgyapot szigeteléssel vannak ellátva, és ezek a szigetelések két lemez között helyezkednek el. Ezek a panelek olyan hatékonyak, hogy még hűtőházak tetőinek fedésére is használják őket.

Az egyik nagy előnye, hogy a szendvicspanel könnyű, így nem terheli meg jelentősen a tetőszerkezetet, és a telepítés is gyorsabb és könnyebb vele. Ezen felül, mivel széles körben alkalmazható, ipari csarnokoktól kezdve, állattartó telepeken át a kereskedelmi egységekig mindenhol jól használható.

Ha érdekel, mennyibe kerülne a szendvicspanel szerelés vagy a tető szendvicspanel telepítése, ne habozz! Kérj tőlünk részletes árajánlatot, és fedezd fel, mennyire költséghatékony lehet ez a megoldás a te projektjeidhez is!

Szendvicspanel szükséglet Tervezése és felmérése
Először is, a projekt megtervezésével kezdünk. Ebben a szakaszban az épület felmérését végezzük, hogy meghatározzuk a tető- és falszendvicspanelek optimális elhelyezkedését. Számításba vesszük a terület specifikus igényeit, például az éghajlati viszonyokat és az épület funkcióját. Ennek alapján készítjük el a műszaki rajzokat, kiválasztjuk a megfelelő szendvicspanel típusokat és kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget. Ebben a szakaszban szorosan együttműködünk az ügyféllel, hogy teljes mértékben megfeleljünk az igényeiknek.
Szendvicspanel árajánlat elkészítése
A tervezési fázis befejezése után részletes árajánlatot készítünk, amely tartalmazza az anyagok és a munkaerő költségét. Az árajánlatban részletezzük a tető- és falszendvicspanelek, valamint a szükséges kiegészítő elemek (pl. rögzítőelemek, tömítések) költségeit. Az árajánlat elkészítése során figyelembe vesszük az esetleges módosításokat és egyeztetünk a megrendelővel, hogy biztosítsuk az igényeiknek való megfelelést.
Szendvicspanel telepítése
Ebben a szakaszban kezdődik meg a tényleges építés. A szendvicspanelek telepítése előtt előkészítjük a helyszínt, beleértve az alapozást és a vázszerkezet kiépítését. A tetőszendvicspaneleket és a falszendvicspaneleket a gyártó utasításainak megfelelően szereljük fel. Nagy hangsúlyt fektetünk a vízszigetelésre és a hőszigetelési követelmények pontos betartására. A panelok összekötésénél különös figyelmet fordítunk a szigetelési pontokra, hogy a szerkezet hőhatásának és esetleges vízbehatolásának ellenálló legyen.
Befejező munkálatok
A kivitelezési munkálatok befejeztével az utolsó simításokat végezzük el. Ez magában foglalja az illesztések tökéletesítését, a tömítések ellenőrzését és a végső vizsgálatokat. Ezenkívül elvégezzük a környezet rendbetételét és az építési hulladék eltakarítását. Végezetül, a projekt zárásaként átadás-átvételi eljárást tartunk az ügyfél részvételével, ahol ellenőrizzük, hogy minden elem megfelel-e a szerződésben rögzített követelményeknek és minőségi elvárásoknak.
Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.