Referencia munkák

Keresd referencia munkáinkat kollégánk segítségével!

Ha, kíváncsi vagy, hogy milyen referenciáink vannak a közeledbe, keress minket bátran.

Egy pár évvel ezelőtt Kedves megrendelőnk szomszédságában folyattunk tetőfelújítás. Éva az egész munkálatot végig tudta kísérni, és nap mint nap látta, hogyan alakítjuk át a régi ház  öreg tetőjét egy szerethető otthonná. Annyira megtetszett neki a gyors és látványos felújítás, hogy Ő is a lemezfedést választotta. 

Éva a Gamma típusú cserepes lemezt választotta, ami nagyon illik a ház arculatához. 

Színben a matt bevonatú cserepes lemez jöhetett szóba, a fényes túlságosan tájidegen volt számára. Miután a tető készen lett, nagyon örült a jó választásnak, hogy a vastagabb bevonat mellet döntött. 

Könnyű súlyával, gyors szerelhetőségével és időtállóságával a cserepeslemez napjaink egyik legnépszerűbb tetőfedő anyaga. Ügyfelünk Gábor ezzel tiszában volt, és ezért esett a választása a cserepeslemez tetőfedésre.

A gyors és költséghatékony megoldás miatt Ügyfelünk a páramentesítő filcbeonatos cserepeslemezt választotta, amivel pénzt spórolt meg a családi kasszának.

Megrendelőnk egy elöregedett mázas cserepet cserét le cserepeslemezre. Az egyik legkorszerűbb gyártástechnológiát választotta a tetőhéjazatának. A cserepeslemez magába foglalja a páramentesítő filcbevonatot is, amely rá van ragasztva a lemez hátoldalára, ezzel megakadályozva a pára lecsapódását.

Így egy menetben történik a lemezelés és a páravédelem. Katalin egy merészet gondolt és a trendet követve, matt fekete cserepeslemezre esett a választása, amit a képek is igazolnak, hogy nagyon jó választás volt, mert szuperül illik az épület arculatához a sötét színű cserepeslemez tető. 

A gyors és költséghatékony megoldás miatt Ügyfelünk a páramentesítő filcbeonatos cserepeslemezt választotta, amivel pénzt spórolt meg a családi kasszának.

Tekintsd meg további tetőfelújításunkat is.

Paletető felújítása

BETA CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS ELŐTT BETA CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS UTÁN_01

Egy kockapalás tetőfelújítása sok kérdést vet fel, a tulajdonos számára. 

A legfontosabb kérdés ami mindenkiben felmerül, hogy mit kezdjen a veszélyes aszbesztes palával?

Egy kedves megrendelőnk Kiszomborról megkesett minket, ezzal a problémával, hogy szeretne régi tetőjét lecserélni, felújítani. István  tökéletes megoldást keres a  tetőhéjazat felújítására. Javaslatunk a bontás nélküli tetőfelújítás volt. A jobb oldali képen látható, hogy a tető egy teljesen új arculatot kapot, és azóta is megfelelő biztonságot nyújt a benne lakóknak.

Paletető felújítása, tetőkibővítéssel

kocka palatető felújítás előtt tető gamma cserepslemez

A 70-es években nagy számban építeték az úgynevezett „Kádár kocka” házakat Dél-Kelet magyarország területén. Ezen a földrészen jellemzően minden 5. ház erre a sablonra épült. Vannak olyan házak, melynek tetői cseréppel vanak fedve, de nagyon sok olyan tető található még, ami régi aszbesztpalával van lefedve. Ezeknél a tetőfelújításnál ugyan úgy felmerül a kérdés, hogy mit kezdjen a tulajdonos a palával.

Ebben az esetben is javaslatunk a bontás nélküli tetőfelújítás. A bal oldali képen látható, hogy a tető egy teljesen új arculatot kapot, és azóta is megfelelő biztonságot nyújt a benne lakóknak.

A tetőn egy Gamma típusú cserepeslemez látható matt bevonattal, csokoládá barna színben. A megrendelőm elmondása szerint a ház, a későbiekben egy paszteles színárnyalatú nemesvakolatot szeretne felvinni az épület homlokzatára.

Ondoline tető felújítás (hullámos kátrány pala)

GAMMA CSEREPESLEMEZ TÉGLAVÖRÖS SZÍNBEN ELŐTTE GAMMA CSEREPESLEMEZ TÉGLAVÖRÖS SZÍNBEN UTANNA

Ajánlás útján jutott el hozzán egy kedves Makói lakos, aki azzal a problámával keresett fel minket, hogy pár évvel ezezlőtt vásárolt ondoline tetője annyira rossz álapotban van, hogy szerezné valami könnyű és tartós tetőre lecserélni. 

Megvizsgálva a tető szerkezetét, egy szeglemezes könnyűszerkezetes tető fogadott minket. Azonnal látuk, hogy az Ondoline tető fedő anyagot le kell cserélni, mert több helyen is bázás nyomait vétük felfedezni. 

Gábor, a tulajdonos egy GAMMA típusú cserepes lemez mellett döntött, matt bevonattal ami, nagyon jól illik a ház falához, és egy szép esztétikus tetőt kölcsönöz  az épületenek. 

Zsindelytető felőjítás

zsindelytető cserepeslemez felújítás előtt zsindelytető felújítás cserepeslemezzel

Több kivitelező jelölt által visszautasított próbálkozást követően, jutott el hozzánk az a makói lakos, akinek a zsindely tetőfedése beázott. Egy  több lakásos családi ház tetőfelújításával kerestek meg minket, hogy tegyünk javaslatot a problémájuk megoldására. 

Ez a tető nem a megszokott, egyszerű formát képviseli, hanem egyediségével  kitűnik az utca többi házai közül. A tervező nem volt rest, amikor a tető töréseket papírra vetette.

A tetőt végül Gamma típus cserepeslemezzel oldottuk meg,  a két modulos cserepeslemez mellet döntöttünk a tető lefedéshez. A leeső hulladákok csökkentése érdekében, a compact cserepeslemez bizonyult a legjobb vállasztásnak. 

Gyors segítség a tetőfedő szakember megtalálásához!

Tölts le az ingyenes kókler tetőfedő e-bookot!

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Editt (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Tud meg több tartalmat a tetőfedésről

Tetőfedéssel kapcsolatos témák

Hasznos tippek tetőfedéshez:

Tetőfedéshez hasonló témájú cikkek