Szolgáltatások

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az idők során sok háztulajdonos szembesül azzal a súlyos kihívással, hogy a 2000-es években oly népszerű bitumenes hullámlemez, másnéven onduline hullámpala tetőjük már nem tud megfelelni az elvárásaiknak. Korábban ezek a termékek vonzóak voltak gazdaságosságuk miatt, azonban sajnos bebizonyosodott, hogy a gyártók által ígért 10-15 év garancia nem több mint egy üres, csalóka ígéret. Az egyik leggyakoribb probléma, amivel szembesülnek, hogy mindössze 5-6 év elteltével a színek elhalványulnak, és nagy hóterhelés esetén már alig bírják el a terhelést, könnyedén besüllyednek. Ez nem csupán bosszantó, hanem komoly fenyegetést is jelent az otthon biztonságára nézve.

Tetőfedés Hatékonyan

Szakszerű & minőségi
tetőfedő kivitelezés

Rengeteg háztulajdonos áll még ma is szemben azzal a problémával, hogy a 2000-es évek végén felkapott bitumenes hullámlemez tetőjük már nem állja meg a helyét. Akkoriban ezek a termékek a gazdaságosságukkal vonzóak voltak, de az idő múlásával kiderült, hogy a marketingígéretek nem váltotta be –  a 10-15 év garancia. Gyakori panaszok közé tartozik, hogy már 5-6 év után megfakul a színük, és a nagy hóterhelés alatt a lemez egyszerűen besüpped.

Ezért ajánljuk a cserepeslemezre vagy trapézlemezre történő váltást, amelyek nem csak tartósabbak, de esztétikailag is felértékelik otthonodat. Bár ezeknek a lemezeknek a felszerelése magában foglalja a régi tető teljes leszerelését és veszélyes hulladékként való kezelését, ez hosszú távon mégis költséghatékonyabb megoldás, mint az azbeszt tartalmú vagy egyéb problémás tetőfedő anyagok eltávolítása és semlegesítése.

A csere folyamata cserepeslemez esetében kezdődik a régi tető lebontásával, majd tetőfóliázás és újra lécezés következik, végül a tetőt körbeszegjük. Ha trapézlemezre szeretnéd cserélni, a munkafolyamat hasonló, de itt megtarthatók a jó állapotú lécek, csak a sérültek cserélődnek le, és ezt követően kerül fel a filcbevonatos lemez.

Ezek a megoldások nem csak hogy hosszabb élettartamot és jobb időjárás-állóságot kínálnak, de jelentősen javítják otthonod esztétikáját és értékét is.

Ha szeretnéd otthonodat egy megbízható, tartós és vizuálisan vonzó tetővel felszerelni, válassz minket, és garantáljuk, hogy a tetőcseréd zökkenőmentes és magas színvonalú lesz.

Onduline tetőfelújítás lépései

Átvizsgálás és tervezés
Első lépésként szakembereink alapos átvizsgálást végeznek a Onduline tetőn hogy azonosítsák a problémákat és meghatározzák a szükséges javítási vagy felújítási munkákat. Ezután tervezési fázis következik, ahol a jómagam kidolgozom a felújítási tervet, beleértve az anyagok amennyiségét és a munka ütemezését.
Előkészítés és lebontás
A felújítás kezdetén a Onduline tetőt előkészítik a munkákhoz. Ez magában foglalhatja a régi tetőfedő anyagok eltávolítását, a tisztítást és az alapfelület előkészítését az új anyagok felhelyezésére.
Anyagok felhelyezése és szerelés
Ezután a szakembereink felszerelik az új tetőfedő anyagokat a jól előkészített felületre. Ez lehet cserepeslemez, előkorcoltlemez, ZIPP tetőpanel, trapézlemez vagy más típusú tetőfedő anyagok, attól függően, hogy milyen típusú felújítást végzünk. A szerelés során gondoskodnak a megfelelő vízelvezetésről és a tetőszellőzésről is.
Befejezés és ellenőrzés
Végül a felújítási munkák befejeződnek, és a szakemberek ellenőrzik a munka minőségét és az esetleges hiányosságokat. A tetőt alaposan átvizsgálják, hogy biztosítsák az anyagok szakszerű felhelyezését. És végezetül a régi Onduline tető már a múlté, és a tetőfelújítás befejeződik. A tulajdonosok élvezhetik az új, megbízható tető előnyeit.
Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.