Szolgáltatások

Palatető felújítás bontás nélkül

Speciális tetőfelújítási módszerünkkel nem távolítjuk el a régi palalatetőd, hanem új lécszerkezetett létesítünk fölötte. A cserepeslemez tető alatt lévő kockapala felfogja nyáron a padlástérbe beáramló meleget, így javítva otthonod energiahatékonyságát. Ügyfeleink jelentős hűtésszámla-megtakarításról számoltak be. Fordulj hozzánk bizalommal a költséghatékony megoldásért!

Tetőfedés Hatékonyan

Szakszerű & minőségi
tetőfedő kivitelezés

Mi, mint tapasztalt építők, egy különleges, innovatív megoldást kínálunk, amellyel elkerülheted a veszélyes hulladék bonyolult és költséges eltávolítását. Egyedi módszerünkkel a régi pala fölé lécezünk, így új tetőszerkezetet alakítunk ki, ahol cserepeslemezt helyezünk el.

Ez a technika nemcsak, hogy megóv a veszélyes hulladék eltakarításának fejfájásától, de további szigetelést is biztosít, javítva ezzel otthonod energiahatékonyságát. Ügyfeleink tapasztalatai szerint jelentős megtakarításokat érhetsz el, nem csak a hulladékelszállítás, de a fűtésszámla tekintetében is. Egyik elégedett ügyfelünk így nyilatkozott:

„Nyáron kevesebbet kellett a klímát használnom, és télen is csökkent a gázfogyasztásom.”

 Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma! Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen neked egy hosszú távú, költséghatékony megoldással, ami nemcsak a kényelmet, de a biztonságot is növeli otthonodban.

 

Pala tetőfelújítás Tervezése és felmérése
Első lépésként alapos tervezést és felmérést végzünk a kockapala tető felújításához. Meghatározzuk az optimális elhelyezkedést és struktúrát az új tetőszerkezet számára, valamint felmérjük a szükséges anyagmennyiséget és eszközöket.
Pala tetőfelújítás szerelés elkészítése
A felmérés és tervezés után elkészítjük az árajánlatot a kockapala tető felújítására. Ez tartalmazza az új tetőszerkezet anyag- és munkaköltségeit. A szerkezet kialakítása során a régi pala fölé lécezünk, ahol modern cserepeslemezt helyezünk el. A felújítási folyamat során gondosan figyelünk minden részletre, hogy otthonod hosszú távon is biztonságos és kényelmes maradjon.
Ereszcsatorna telepítése
A pala tető felújítása során az ereszcsatorna beépítése kulcsfontosságú eleme a tartósságának biztosításának. A csatorna pontos elhelyezése biztosítja, hogy a tető megfelelően elvezesse a vizet. Az erestcsatorna beépítése során figyelembe vesszük a tető dőlésszögét, hogy optimalizáljuk a csapadékelvezetést és megakadályozzuk a víz pangását. A minőségi anyagok és a szakszerű kivitelezés hosszú távon meghosszabbítja a tető élettartamát, miközben növeli az ingatlan értékét és esztétikai megjelenését.
Befejező munkálatok
Végül elvégezzük a befejező munkálatokat, beleértve a gerincszegést az oromszegést. Ezzekel a lépésekkel zárjuk le a teljes pala tetőfelújítást menetét, és biztosítjuk, hogy az tökéletesen beázásmentesen működjön és esztétikus legyen.
Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.