Szolgáltatások

Tetőfedés Cserepeslemezzel

Már meglévő tető héjazat felújítása, és újépítésű házak esetén vállaljuk a tető teljes fedését, cserepeslemezzel. Egy közösen, előre lefixált időpontban, a helyszíni szemle során felmérjük a tető paramétereit, illetve egyeztetünk veled az egyéni elképzelésekről.

Tetőfedés Hatékonyan

Szakszerű & minőségi
tetőfedő kivitelezés

Már meglévő tető héjazat felújítása, és újépítésű házak esetén vállaljuk a tető teljes fedését, cserepeslemezzel. Egy közösen, előre lefixált időpontban, a helyszíni szemle során felmérjük a tető paramétereit, illetve egyeztetünk veled az egyéni elképzelésekről. 

Például: milyen színű, formájú, stílusú cserepeslemezt szeretnél, illetve mekkora anyagi kereted van rá.

Ezt követően néhány napon belül küldünk egy részletes árajánlatot, ami tételesen tartalmazza a költségeket, pontról pontra, illetve a végösszeget is. 

Miután mindkét fél rábólintott, hozzálátunk a munkának, és – a felület nagyságától, illetve a munka típusától függően – 5-15 nap alatt összeállítjuk az új, cserepeslemez tetődet.

Természetesen korszerű ereszcsatornák bádogos munkáját is vállaljuk, így komplett szolgáltatást nyújtunk.

Cserepeslemez szükséglet Tervezése és felmérése
A cserepeslemez tetőfedés projektjét a tervezési szakasz indítja el. Ebben a fázisban először a helyszíni szemlét végezzük, ahol felmérjük a meglévő tető állapotát vagy az újépítésű ház tetőterületét. Ez a szakasz tartalmazza a tető paramétereinek megállapítását, illetve a vevő egyéni igényeinek részletes megismerését: milyen színű, formájú és stílusú cserepeslemezt szeretne, valamint milyen anyagi keret áll rendelkezésre. A felmérés során részleteket rögzítünk a tető lejtéséről, méretéről, és az esetleges speciális kihívásokról (pl. kémények, ablakok helyzete).
Cserepeslemez árajánlat elkészítése
A tervezés után elkészítjük a részletes árajánlatot, amely néhány napon belül kerül az ügyfélhez. Ez az árajánlat tartalmazza az anyagköltségeket (cserepeslemezek, rögzítőelemek, bádogos elemek), a munkadíjat, és az egyéb szükséges költségeket. Az árajánlat tételesen bemutatja a költségek minden egyes elemét, beleértve az ereszcsatornák és egyéb bádogos munkákat is, így teljes körű szolgáltatást nyújtva.
Cserepeslemez telepítése
Miután az ügyfél jóváhagyta az árajánlatot, megkezdődik a kivitelezés. A munkálatok időtartama általában 5-10 nap között mozog, attól függően, hogy milyen nagy a tető felülete és milyen típusú a munka. A cserepeslemez telepítése során különös figyelmet fordítunk a pontos illesztésekre, a vízszigetelésre és a cserepeslemezek szakszerű rögzítésére. Ebben a szakaszban végzünk el minden szükséges bádogos munkát is, beleértve a modern ereszcsatornák felszerelését.
Befejező munkálatok
A tetőfedés végén elvégezzük a befejező ellenőrzéseket, hogy meggyőződjünk róla, hogy minden elem megfelelően van-e rögzítve és az illesztések tökéletesek-e. Az utolsó lépések közé tartozik a munkaterület tisztítása és a felhasználatlan anyagok eltávolítása. Ezt követően egy átadás-átvételi eljárás keretében bemutatjuk az elkészült tetőt az ügyfélnek, ahol ellenőrizzük, hogy minden a szerződés szerinti követelményeknek megfelel-e, és hogy az ügyfél elégedett-e az eredménnyel.
Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.