Fedőszélesség
Teljesszél.
Lemezvastagság
Modulhossz.
Lemezhosszúság
Hossz. átfed.
Profil-
magasság
Anyagvastagság 

T 7 trapézlemez Információk

Ne elégedj meg a kompromisszumokkal, válaszd a megbízhatóságot a T7 trapézlemezzel! Ez a csúcsminőségű profil a legjobb barátod lesz, amikor garázsajtókat, végfalakat, homlokzatokat vagy ereszaljakat,  szeretnél burkolni. A T7 trapézlemez kimagaslóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyen szó esőről, erős szélről vagy akár a tűző napsütésről ezért ajánlom kerítésnek, nagykapunak, kiskapunak egyaránt.

Ha modern építkezést vagy felújítást tervezel, a T7-es lemezünk fahatású bevonataival nemcsak praktikus, hanem vizuálisan is elbűvölő megoldást kínál. Az autentikus fa hatású bevonat tökéletesen illeszkedik a természetes környezetbe, miközben a fém szerkezet hosszú élettartamot és minimális karbantartást ígér.

Ne hagyj ki egy ilyen remek lehetőséget, hogy felújításod igazán kitűnjenek! Válaszd a T7 trapézlemezt, ahol a tartósság és a stílus kéz a kézben jár! Rendeld meg most, és tedd meg az első lépést a gondtalan és stílusos építkezés felé!

Fontos információk

Megrendelő igényei szerint egyedi méretekre gyártjuk.
Ne csak a lemezt válaszd, kérd a szakértő telepítésünket is, hogy a legjobb eredménytért – egyszerűen, gyorsan és gondtalanul!
Az árak m² ár, kizárólag T 7 trapézlemezre vonatkozik. Keresd az oldalon az árjegyzék táblázatunkat!
Trapézelemezeinkhez kínálunk további kiegészítőket, rendszer elemekez: mint színazonos csavarok, szegőket, egyedi élhajlított elemeket.
A rendelhető színekért/bevonatokért görgess lejjebb. Ha az árá vagy kíváncsi, akkor keresd az oldalsávban ——–>
Gyártás: min. 1- 2 hét

T 7 trapézlemez Szerelési útmutató

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk létre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT [HC] egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Garanciális időszak: 40 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 

35 μm vastagságú bevonat, amely nagyon magas korrózió- és UV-állósággal rendelkezik (RC4/RUV4). Vizuális jellemzője a szemcsés szerkezet. A természet ihlette, ezért króm- és nehézfémmentes, és környezetbarát termékként legalább 80%-ban újrahasznosítható. Az ULTIMAT [UTK] rugalmas bevonattal bevont lemezek rendkívül alacsony hőmérsékleten profilozhatók.

Garanciális időszak: 20 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 
 
 

35 μm vastagságú matt szerves bevonat, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. A mindkét oldalon lévő fémcinkréteg (275 g/m2 ) védelmet nyújt a korrózió és a napsugárzás okozta elszíneződés ellen.

• Garanciális időszak: 15 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 

Vastag (35 μm) szerves bevonat érdekes kristályos textúrával, vastagon felhordott festékhez hasonlít. A mag cink ötvözetével bevont acélból készül, ami fokozott védelmet biztosit a korrózió ellen. Ennek eredményeként jelentősen megnöveszik a fehér és a vörös korrózióval szembeni ellenállás az RC3 környezetben.

Garanciális időszak 35 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva
 

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egységes, sima- fényes vagy fémes. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 

Fedőszélesség
Teljes szélesség
Modul hosszúság
Lemezhosszúság
Hosszanti átfedéskor 
Profil magasság
Anyagvastagság

Gyors
Kapcsolatfelvétel

Egyedi, személyreszabott
Ajánlatkérés