Fedőszélesség
Teljesszél.
Lemezvastagság
Modulhossz.
Lemezhosszúság
Hossz. átfed.
Profil-
magasság
Anyagvastagság 

T18 ECO trapézlemez Információk

Mintől másabb min a legtöbb T 18 ECO trapézlemez

A T18 ECO trapézlemez a piaci versenytársaktól való megkülönböztető jellemzői miatt válik egyedülállóvá. Ezt a profil típust különösen azok számára tervezték, akik egy erős, de esztétikailag is megnyerő burkolati megoldást keresnek tetőikre vagy homlokzataikra. Az egyik fő különbség a vízelvezető horonnyal ellátott sűrű bordázat, amely nem csak a vizuális megjelenést javítja, hanem növeli a vízelvezetés hatékonyságát is, megelőzve a vízkárokat [2]. Emellett a T18 ECO kiemelkedik a merevítő bordákkal is, amelyek jelentősen növelik a lemez mechanikai stabilitását, így garantálva a hosszú távú tartósságot és a nagyobb teherbírást. Ezek a jellemzők teszik a T18 ECO trapézlemezt ideális választássá azok számára, akik egy robusztus, mégis esztétikus megoldást keresnek épületeik védelmére.

Fontos információk

Ha mégis úgy döntesz, hogy nem tőlünk rendeled meg a háztetőd kivitelezését, úgy abban az esetben is van lehetőséged cserepeslemezt vásárolni nálunk.
Ne csak a lemezt válaszd, kérd a szakértő telepítésünket is, hogy a legjobb eredménytért – egyszerűen, gyorsan és gondtalanul!
Az árak m² ár, kizárólag T 18 Eco trapézlemezre vonatkozik. Keresd az oldalon az árjegyzék táblázatunkat!
Antikondenzációs filc bevonattal is kérhető, melynek felára: 675 Ft+áfa/m²- től.
A rendelhető színekért/bevonatokért görgess lejjebb. Ha az árá vagy kíváncsi, akkor keresd az oldalsávban ——–>
Gyártás: min. 1- 2 hét

T18 ECO trapézlemez Szerelési útmutató

A szerelési útmutatónál fontos, hogy tarts be a benne foglaltakat.

Személyre szabott T18 Eco trapézlemez megoldások minden tetőhöz!

Válaszd a precízió és az alkalmazkodóképesség előnyeit trapézlemezeinkkel!

Akár 6° (10%) lejtésszögű tetőknél is tökéletesen illeszkednek kisebb, <35 mm profiljaink,

míg a ≥35 mm profilméretű lemezeink már 4°-os lejtéstől alkalmazhatók.

Figyelembe vesszük az Te igényeidet: méretre vágjuk, kivéve a ferde éleket, az helyszínen neked kell.

Átfedési szükségletek:

150 mm az 14° feletti és

200 mm az 14° alatti lejtésekhez.

Homlokzati alkalmazásnál 100 mm-es keresztirányú átfedést biztosítunk. A tető lejtése ≤14°, a hossz- és keresztirányú átfedéseket is tömítjük, garantálva a tető hosszú távú védelmét az elemekkel szemben.

Tedd tetődet időjárásállóvá és esztétikailag is vonzóvá trapézlemezeinkkel, melyek praktikus megoldást kínálnak minden építkezési kihívásra!

A trapézlemez toldás irányának, mindig ellentétesnek kell lennie azzal az iránnyal , ahonnan a leggyakrabban az adott helyen fúj a szél.

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk létre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT [HC] egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Garanciális időszak: 40 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 

35 μm vastagságú bevonat, amely nagyon magas korrózió- és UV-állósággal rendelkezik (RC4/RUV4). Vizuális jellemzője a szemcsés szerkezet. A természet ihlette, ezért króm- és nehézfémmentes, és környezetbarát termékként legalább 80%-ban újrahasznosítható. Az ULTIMAT [UTK] rugalmas bevonattal bevont lemezek rendkívül alacsony hőmérsékleten profilozhatók.

Garanciális időszak: 20 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 
 
 

35 μm vastagságú matt szerves bevonat, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. A mindkét oldalon lévő fémcinkréteg (275 g/m2 ) védelmet nyújt a korrózió és a napsugárzás okozta elszíneződés ellen.

• Garanciális időszak: 15 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 

Vastag (35 μm) szerves bevonat érdekes kristályos textúrával, vastagon felhordott festékhez hasonlít. A mag cink ötvözetével bevont acélból készül, ami fokozott védelmet biztosit a korrózió ellen. Ennek eredményeként jelentősen megnöveszik a fehér és a vörös korrózióval szembeni ellenállás az RC3 környezetben.

Garanciális időszak 35 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva
 

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egységes, sima- fényes vagy fémes. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 

Fedőszélesség
Teljes szélesség
Modul hosszúság
Lemezhosszúság
Hosszanti átfedéskor 
Profil magasság
Anyagvastagság

Gyors
Kapcsolatfelvétel

Egyedi, személyreszabott
Ajánlatkérés