Fedőszélesség
Teljesszél.
Lemezvastagság
Modulhossz.
Lemezhosszúság
Hossz. átfed.
Profil-
magasság
Anyagvastagság 

T 14 Trapézlemez Információk

Mintől másabb min a legtöbb T 14-es trapézlemez

Fedezze fel a T14 Trapézlemezt – A Multifunkcionális Építőelem!

Ismerje meg a T14 trapézlemezt, amely tető- és homlokzatburkolatként egyaránt kiváló választás! Legyen szó garázsajtók, konténerek vagy akár fahatású bevonattal ellátott kerítés és ereszaljak burkolásáról, a T14 trapézlemezt profil mindig megbízható megoldást kínál. A trapézlemez nemcsak strapabíró és tartós, de esztétikai szempontból is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A T14 trapézlemez profil különösen népszerű azért, mert tökéletesen alkalmazkodik különböző építészeti stílusokhoz és környezetekhez, köszönhetően a természetes fahatású bevonatának, amely elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen épületnek. Válassza a T14 trapézlemezt, hogy otthona vagy munkahelye kiemelkedjen környezetéből, miközben hosszú távú védelmet biztosít az időjárási viszontagságok ellen.

Fontos információk

Megrendelő igényei szerint egyedi méretekre gyártjuk.
Ne csak a lemezt válaszd, kérd a szakértő telepítésünket is, hogy a legjobb eredménytért – egyszerűen, gyorsan és gondtalanul!
Az árak m² ár, kizárólag T 14 trapézlemezre vonatkozik. Keresd az oldalon az árjegyzék táblázatunkat!
Trapézelemezeinkhez kínálunk további kiegészítőket, rendszer elemekez: mint színazonos csavarok, szegőket, egyedi élhajlított elemeket.
Árakért és a rendelhető színekért/bevonatokért görgess lejjebb.
Gyártás: min. 1- 2 hét

T 14 Trapézlemez Szerelési útmutató

A szerelési útmutatónál fontos, hogy tarts be a benne foglaltakat.

Személyre szabott T14 trapézlemez megoldások minden tetőhöz!

Válaszd a precízió és az alkalmazkodóképesség előnyeit trapézlemezeinkkel!

Akár 6° (10%) lejtésszögű tetőknél is tökéletesen illeszkednek kisebb, <35 mm profiljaink,

míg a ≥35 mm profilméretű lemezeink már 4°-os lejtéstől alkalmazhatók.

Figyelembe vesszük az Te igényeidet: méretre vágjuk, kivéve a ferde éleket, az helyszínen neked kell.

Átfedési szükségletek:

150 mm az 14° feletti és

200 mm az 14° alatti lejtésekhez.

Homlokzati alkalmazásnál 100 mm-es keresztirányú átfedést biztosítunk. A tető lejtése ≤14°, a hossz- és keresztirányú átfedéseket is tömítjük, garantálva a tető hosszú távú védelmét az elemekkel szemben.

Tedd tetődet időjárásállóvá és esztétikailag is vonzóvá trapézlemezeinkkel, melyek praktikus megoldást kínálnak minden építkezési kihívásra!

A traplzlemez toldás irányának, mindig ellentétesnek kell lennie azzal az iránnyal , ahonnan a leggyakrabban az adott helyen fúj a szél.

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk létre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT [HC] egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Garanciális időszak: 40 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 

35 μm vastagságú bevonat, amely nagyon magas korrózió- és UV-állósággal rendelkezik (RC4/RUV4). Vizuális jellemzője a szemcsés szerkezet. A természet ihlette, ezért króm- és nehézfémmentes, és környezetbarát termékként legalább 80%-ban újrahasznosítható. Az ULTIMAT [UTK] rugalmas bevonattal bevont lemezek rendkívül alacsony hőmérsékleten profilozhatók.

Garanciális időszak: 20 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 
 
 

35 μm vastagságú matt szerves bevonat, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. A mindkét oldalon lévő fémcinkréteg (275 g/m2 ) védelmet nyújt a korrózió és a napsugárzás okozta elszíneződés ellen.

• Garanciális időszak: 15 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 

Vastag (35 μm) szerves bevonat érdekes kristályos textúrával, vastagon felhordott festékhez hasonlít. A mag cink ötvözetével bevont acélból készül, ami fokozott védelmet biztosit a korrózió ellen. Ennek eredményeként jelentősen megnöveszik a fehér és a vörös korrózióval szembeni ellenállás az RC3 környezetben.

Garanciális időszak 35 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva
 

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egységes, sima- fényes vagy fémes. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 

Fedőszélesség
Teljes szélesség
Modul hosszúság
Lemezhosszúság
Hosszanti átfedéskor 
Profil magasság
Anyagvastagság

Gyors
Kapcsolatfelvétel

Egyedi, személyreszabott
Ajánlatkérés