Fedőszélesség
Teljesszél.
Lemezvastagság
Modulhossz.
Lemezhosszúság
Hossz. átfed.
Profil-
magasság
Anyagvastagság 

Stigma cserepeslemez Információk

Mitől másabb, mint a legtöbb hagyományos cserepeslemez:

Ha te is olyan tetőt szeretnél, ami szinte megszólalásig hasonlít a valódi cseréphez, akkor ne keress tovább! A Stigma cserepeslemez pont neked való. Képzeld el, milyen lenne egy olyan tető, ami nem csak úgy néz ki, mint a klasszikus betoncserép, hanem még magas profilú mintázata is van, ami még élethűbbé teszi a hatást.

És tudod mi a legjobb? Adunk rá 40 év garanciát, szóval hosszú távon is nyugodt lehetsz! Plusz, a gyártási folyamatunk során bevezetett három újításunk megkönnyíti a tetőfedők dolgát, így a szerelés gyorsabb és egyszerűbb, miközben a végeredmény még dögösebben néz ki, mint a hagyományos cserép. Ne habozz, válaszd a Stigma cserepeslemezt, és tedd szebbé otthonodat egy stílusos, tartós tetővel!

Fontos információk

Ha mégis úgy döntesz, hogy nem tőlünk rendeled meg a háztetőd kivitelezését, úgy abban az esetben is van lehetőséged cserepeslemezt vásárolni nálunk.
Ha csak a lemezt szeretnéd megvásárolni, akkor tetőfedőlemez hosszát minden esetben a vevő által kért egyedi hosszméretre gyártjuk. Szélesség a cserepeslemezeknek fix! Sajnos egyedi gyártásban nem tudjuk vállalni a ferde vágásokat, viszont abban tudunk segíteni, hogy minimálisra csökkentsük hulladékot.
Az árak m² ár, kizárólag a cserepeslemezre vonatkozik, és 50 m²-alatti mennyiségre felárat számítunk. Keresd az oldalon az árjegyzék táblázatunkat!
Antikondenzációs filc bevonattal is kérhető, melynek felára: 675 Ft+áfa/m²- től.
Árakért és a rendelhető színekért/bevonatokért görgess lejjebb.
Gyártás: min. 1- 2 hét

Stigma cserepeslemez Szerelési útmutató

A szerelési útmutatónál fontos, hogy tarts be a benne foglaltakat.

A cserepeslemezek olyan tetősíkoknál használhatók, amelyek lejtése nem kisebb, mint 9° vagy (15%).

 

 

 

 

 

 

 

 

A cserepeslemez felszerelésnél mindig az eresz felőli lécet vesszük kiinduló alapnak. Ez lesz a nulla pont. Erre a cseréplécre ülteted rá a cserepeslemez első profilját, úgy hogy a lécen túl érjen legalább 5-7 cm-rel. Ez a túllógás fogja az ereszcsatornába belevezetni a fentről érkező csapadékot.

Miután felütötted az első lécet, a következő léctávolság 250 mm-re lesz, ha 350 mm cserépminta hosszúságú lemezzel dolgozol. Ezt követően egyenlő távolságban kell a többi lécet is felszögelni, vagy felcsavarozni.

Lécezési Távolság

 

SZIMMETRIKUS SZERELÉS

A szerelés bármely irányban lehetséges

A cserepeslemezek felépítése STIGMA lehetővé teszi bármilyen irányú szerelését (balról vagy jobbról).

 

 

 

 

3D VÁGAS

A szem számára láthatatlan csatlakozások.

A STIGMA cserepeslemezeket a hullám formájának alakja szerint vágjuk le, melynek köszönhetően a lemezek vízszintes illesztései kevésbé lathatók.

 

A FÜGGŐLEGES BORDÁZATON

Lehetővé teszik a lemezek gyorsabb és szorosabb illesztését.

A függőleges bordázaton lévő szerelőfuratok lehetővé teszik a lemezek gyors, szoros és pontos illesztését. Ez nem csak megkönnyíti az összeszerelést, hanem jelentősen meggyorsítja a munkákat is (a 30 mm -es és annál magasabb bordázat változataira vonatkozik).

 

 

  Tárolás:

A CLASSIC SERIES cserepeslemezeket az eredeti csomagolásban a gyártástól számított 3 hétnél tovább semmi képpen ne tárold. Ha mégis akkor ez idő után a csomagot bontsd fel, távolítsd el a védőfóliát a lemezekről és a lemezeket vékony távtartókkal egymástól el kell választani. Pl: Forgasd át a lemezeket, és rakj közájük hungarocel golyókat.

A teljes tárolási idő semmikép ne  haladhatja meg a gyártás dátumától számított 5 hónapot. Fontos a lapok felületkezelésének nedvesség hatására fellépő bepálás okozta károsodás a kárigények elutasítását eredményezi. A gyártó nem felel az egyes megrendelések közötti szín-, árnyalat, bevonat megjelenés és méret különbségekért (a termékre vonatkozó szabványokban megengedett tűréshatárokon belül) .

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk létre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT [HC] egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Garanciális időszak: 40 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 

35 μm vastagságú bevonat, amely nagyon magas korrózió- és UV-állósággal rendelkezik (RC4/RUV4). Vizuális jellemzője a szemcsés szerkezet. A természet ihlette, ezért króm- és nehézfémmentes, és környezetbarát termékként legalább 80%-ban újrahasznosítható. Az ULTIMAT [UTK] rugalmas bevonattal bevont lemezek rendkívül alacsony hőmérsékleten profilozhatók.

Garanciális időszak: 20 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 
 
 
 

35 μm vastagságú matt szerves bevonat, amelyet a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállás jellemez. A mindkét oldalon lévő fémcinkréteg (275 g/m2 ) védelmet nyújt a korrózió és a napsugárzás okozta elszíneződés ellen.

• Garanciális időszak: 15 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 
 

Vastag (35 μm) szerves bevonat érdekes kristályos textúrával, vastagon felhordott festékhez hasonlít. A mag cink ötvözetével bevont acélból készül, ami fokozott védelmet biztosit a korrózió ellen. Ennek eredményeként jelentősen megnöveszik a fehér és a vörös korrózióval szembeni ellenállás az RC3 környezetben.

Garanciális időszak 35 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva
 

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egységes, sima- fényes vagy fémes. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év *
* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.
 

Fedőszélesség
Teljes szélesség
Modul hosszúság
Lemezhosszúság
Hosszanti átfedéskor 
Profil magasság
Anyagvastagság

Gyors
Kapcsolatfelvétel

Egyedi, személyreszabott
Ajánlatkérés