Tetőfedést készségesen, alázattal – Így építettük fel a Tetőrefel oldalát

Vendégcikk – Barta Bertalan – Improwww Marketing

Kádár Róberttel év elején találtunk egymásra, miután kitöltötte a weboldal elemző táblázatomat, amivel otthon is el lehet végezni a saját weboldalunk értékelését. Sikerült is összehozunk egy gyors beszélgetést, ami során kiderült, a mellett, hogy kiváló szakember nagyon is tisztában van a piaci trendekkel és a marketing működésével.

A beszélgetés során fényt derítettünk arra, hogy a régi weboldala elérte a korlátait. A rengeteg korábban feltöltött anyag miatt az oldal kicsit kusza volt, szükség volt egy erőteljes ráncfelvarrásra. Az oldalon belül e mellett nem működött a marketing, pedig nagyon sok anyagunk rendelkezésre állt már, csak rendszerbe kellett raknunk őket.

Sikerült is megegyeznünk, aminek kifejezetten örültem ugyanis Robi személyében egy alázatos, jó kedélyű szakembert ismertem meg, aki nem riad vissza attól, hogy megtegye az extra lépést az ügyfeleiért.

Nem véletlen, nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk és belekezdtünk a munkába.

A tetorefel.hu oldalának építését egy tűpontos célcsoport meghatározással indítottuk, ahol felszínre hoztuk Robi álom ügyfeleinek, a 80nm feletti házzal rendelkező családok vágyait és problémáit.

Ezekre a vágyakra építettünk egy szolgáltatás csomagot, ami a piacon jelenleg egyedülálló. A szolgáltatáscsomagba a tetőfedés mellett tető tisztítást, stílus tanácsadást, anyag bemutatót helyeztünk.

A célunk az volt, hogy a lehető legjobban kiszolgálhassuk azokat az ügyfeleket, akik tetőfelújításra szorulnak Hódmezővásárhely környékén.

A tetorefel.hu weboldalt ezekre az alapokra építettük, az építőiparra jellemző színeket és formákat felhasználva.

Ám itt nem álltunk meg, Robival egy olyan automata rendszert álmodtunk meg, ami ajánlatkérésekké alakítja a weboldalára érkező, viszonylag magas számú forgalmat.

Az ajánlatkérésekhez egyrészt egy több lépéses ajánlatkérő formot alakítottunk ki, ami átláthatóan, felhasználóbarát módon kéri be az összes szükséges adatot a jelentkezőktől. E mellett az oldal több részébe kapcsolatfelvételi formokat és elérhetőségeket helyeztünk, hogy még nagyobb eséllyel konvertálhassuk az érdeklődőinket.

A weboldal mellé – csak hogy teljes legyen az automata rendszerünk – egy 7 lépéses e-mail sorozatot is készítettünk, ami folyamatosan értékkel látja el az ő célcsoportját.

A levél sorozat során olyan kérdéseket válaszoltunk meg, mint hogy

  • hogyan javíthatod a tetőd házilag, ha beázott
  • hogyan mérd le a tetőd területét, hogy tudd mennyi anyagra van szükséged
  • mi a különbség a sima cserép és cserepeslemez között
  • hogy válassz tetőfedő anyagot
  • hogy kerüld el a kókler tetőfedőket
  • stb.

Ezeket a leveleket a “Kókler Tetőfedő Bibliánk” letöltésével érheted el, ezt itt találod.

A leveleket megfűszereztük kicsit, ugyanis minden egyes levéllel az eredeti, egyedi szolgáltatásoldalunkra tereli vissza a látogatókat.

Az oldal további különlegessége e mellett, hogy egy dinamikusan bővíthető, termékoldalt is létrehoztunk ahol rengeteg elérhető tetőfedő anyagról informálódhatnak a látogatóink és választhatják ki a nekik megfelelő anyagot.

Az oldalt nem rég startoltuk el és nagyon büszkék vagyunk az elkészült rendszerre, Robi úgy nyilatkozott “Abszolút elégedett és minden úgy készült, ahogy megbeszéltük”

Mi is büszkék vagyunk az eredményre és alig várjuk hogy beessenek az első jelentkezéseink! 🙂

Barta Bertalan

Improwww Marketing

Oszd meg mással is, ha hasznosnak találtad!

9 ismérv amiből felismerheted a kókler tetőfedőket

Milyen cserepeslemezt keresel?

Trapézlemez

Moduláris cserepeslemez

Cserepeslemez

Ezt mondták rólunk

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Edit (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.

Kapcsolódó postok