Cserepeslemez tetőfedés: Az előnyök és hogyan kezdjünk hozzá

A cserepeslemez tetőfedés előnyei

Tetőfelújítás bontás nélkül

 

 

 

A cserepeslemez tetőfedés előnyei

A cserepeslemez ideális anyag a tetőfedéshez, mivel egyszerre költséghatékony és könnyen telepíthető. Emellett rendkívül ellenálló a nedvességgel szemben, ami azt jelenti, hogy idővel nem vetemedik vagy reped, törik szét. Ez teszi a cserepeslemezt kiváló választássá a gyakori jégesővel sújtott területeken a tetőfedéshez. Ráadásul a cserepeslemez nem igényel speciális szerszámokat vagy felszerelést a telepítéshez, ami azt jelenti, hogy kedvező áron megoldható.

 

 

Ha cserepeslemezt választasz a tetőfedéshez, többféle típus áll rendelkezésre, többek között a hódfarkú cserepeslemezek, ívelt cserepeslemezek, szögletes cserepeslemezek, minimalista letisztult stílusú cserepeslemezek  és így tovább. Mindegyik típus más-más előnyöket kínál az Te tetőfelújítási projekted konkrét igényeitől függően. 

Tetőfelújítás bontás nélkül

A tetőfelújításnak nem kell feltétlenül tetőbontással járnia. A megfelelő cserepeslemez tökéletes megoláds lehet! Kockapala vagy hullámpala tetőfelületen tetőfelfelújítást végez. A cserepeslemez megbízható védelmet nyújt a természet zord időjárása ellen, valamint beleillenek a környezetbe és megtévesztően hasonlítanka a cserépre, ezáltal egyensúlyt  biztosítanak a lakó környezettel.

 Ha tehát a tetőre ráférne egy kis felfrissítés, miért ne nézne utána egy tetőfelújításnak a cserepeslemez segítségével? Lehet, hogy ez megadja a tetőjének azt a szükséges előnyt, amire szüksége van ahhoz, hogy még több évtizedig kitartson!

 

 

A cserepeslemez kiváló választás, amikor a tető felújításáról vagy cseréjéről van szó, tartóssága és megfizethetősége miatt. Akár egyedi máretekben vagy akár modulásris kiviteleben, vagy páramentesítőfilc bevonatos, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, amikor a cserepeslemez elsődleges anyagválasztásként való felhasználásáról van szó a tetőfelújítási projektekhez!

 

 

 

 

Oszd meg mással is, ha hasznosnak találtad!

9 ismérv amiből felismerheted a kókler tetőfedőket

Milyen cserepeslemezt keresel?

Trapézlemez

Moduláris cserepeslemez

Cserepeslemez

Ezt mondták rólunk

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Edit (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Különböző tetőfedési szolgáltatásaink újépítésű és meglévő tetők megújulását biztosítják, időtálló védelmet nyújtva.

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemez a tartós és esztétikus választás, ideális új és meglévő tetők számára egyaránt.

Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

Az Onduline megoldás a gyors és környezetkímélő tetőfelújítás záloga, kiváló hő- és hangszigeteléssel.

Palatető felújítás bontás nélkül

Bontás nélküli palatető felújításunkkal megőrizzük a tető eredeti stílusát modern védelemmel.

Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemezünk ideális választás nagyobb ipari és kereskedelmi tetők esetében, kiemelkedő tartósságot kínálva.

Tető-oldalfal fedés szendvicspanellel

Szendvicspanelünkkel az oldalfalak és tető egyaránt hatékonyan szigetelhetők, modern megjelenéssel.

Ereszcsatorna szerelés

Ereszcsatorna szerelésünkkel biztosítjuk az esővíz hatékony elvezetését, megfelelő védelmet nyújtva az épület szerkezetének.

Kapcsolódó postok