Trapézlemez

Több mint 20 féle típusú trapézlemez közül választhatsz

generációkra alapozva

Választható trapézlemez termékek, egyedileg gyártott hosszakban.

Mit jelent az egyedi méretre gyártott trapézlemez? 

A trapézlemezeket megvásárolhatóak egyedi és fix méreteken.

Többnyire 0,35- 1,5 mm vastag acéllemez, ami lehet horganyzott, alucink vagy színes poliészter bevonatú is. Az acéllemez kaphat alucink bevonatot is, mely egy nagyon erős alumínium-cink ötvözet, ennek eredményeképpen egy rendkívül ellenálló terméket kapunk.

Itt kell még megemlíteni, a magnézium-cink ötvözettel rendelkező bevonatot, ami hasonló képp ellenáló az előbb említett bevonathoz. Annyi különbséggel, hogy az acél magját cink és magnézium ötvözet borítja, ez a megoldás nagyobb védelmet és korrózió-elen állást biztosít. Ennek eredményeképpen fokozottan ellenáll a fehér és vörös korróziónak

A festett poliészter bevonat 25 mikront jelent a gyakorlatban, de ennél vastagabb bevonatok is léteznek, mint például a 35 mikron vagy az 50 mikron. Beltérre a vékonyabb 12-15 mikronos bevonatokat használják.

Az egyedi méretekben gyártott tarpézlemeznél a megrendelő az, aki pontosan megadja a kívánt méreteket, ami minimum 0,3 m – 13,5 m- ig bármely hosszúságban megoldható. Ennek hátrénya, hogy a gyártási határidő olykor 1-2 hét is lehet. 
A fix méretű trapézlemezeket általában raktárkészletről szolgáljuk ki, amiről itt tudsz bővebben tájékozódni.

SINUS hullámlemez

Sinus hullámlemez

Sinus hullámlemez tető- falprofil kialakítás

Korábban legfőképp a kisebb épületek, tetőjének befedsére: pl. garázsok, mostanság inkább homlokzatburkolataként használják. 

T-5-ös trapézlemez

T 5-es trapézlemez falprofil kialakítás

T-5 trapézlemez garázsajtók, konténerek, valamint a szendvicspanel homlokzatok burkolásánál találkozunk. Gyakran famintás trapézlemezként is használják kerítés építésnél.

T-7-es trapézlemez

T 7-es trapézlemez falprofil kialakítás

T-7 trapézlemez garázsajtók, konténerek, valamint a homlokzatok és ereszaljak burkolására használt profil , akár 2 oldalú dió vagy aranytölgy fahatású bevonatokban is.

T-8-as trapézlemez

T 8-as trapézlemez falprofil kialakítás, famintás kerítéslemezek kivitelében

Lambériához hasonló profilkialakítása és famintás lemezeink használata, tökéletes összeállítás ügyfeleink szerint is. Leggyakrabban kerítésekhez, kisebb épületek oldalfalaihoz, a homlokzat síkjából kinyúló ereszek alsó borítására használják.

Rendkívül kedvelt profil az egyoldalon  famintás trapézelemezek között

T-14-es trapézlemez

T 14-es trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-14 trapézlemeznek nagyon széles a felhasználási területe. A fahatású bevonatok rendelkezésre álló széles választéknak köszönhetően ez a termék különösen jól beválik kerítésként, ereszalj deszkázatként.

T-18-as trapézlemez

T 18-as trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-18 trapézlemeznek nagyon széles a felhasználási területe. Ez a termék különösen jól bevált a kerítések, homlokzatok, gazdasági épületek burkolatainak, mennyezetek, védőtetők és a raktárcsarnokok külső fedések formájában.

T-18 ECO trapézlemez

T 18 ECO trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-18 ECO trapézlemez tetőn (vízelvezető horonnyal) illetve homlokzati profilként is alkalmazható, nyújtott mintával, merevítő bordákkal és kiváló hasznos szélességgel. A T-18 ECO trapézlemez megbízható, mutatós és gazdaságos.

T-18-MS trapézlemez

T 18-as MS trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-18-as MS trapézprofil  lehetővé teszi a felhasználását  tető vagy homlokzat fedésre.  Családi házak, ipari épületek vagy gazdasági építmények tetőinek szerelésére ideális választás. Úgyszint olcsó megoldásként lehet rá tekinteni tetőfelújításnál. 

T-35-ös trapézlemez

T 35-ös trapézlemez falprofil kialakítás, a leggyakrabban keresett trapézlemez típus

T-35 tetőfedő és homlokzati trapézlemez. Főleg falburkolatként használják, gyakran kazetta rendszerrel együtt . Paramétereinek köszönhetően alkalmas ipari létesítmények kivitelezésénél ,de a magánjellegű építkezéseknél is közkedvelten alkalmazzák.

T-35 ECO trapézlemez

T 35 ECO trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-35 ECO trapézlemez, paramétereinek köszönhetően az ipari beruházások építkezéséhez dedikált. A T-35 trapézlemez alapváltozatához képest egy hullámot eltávolítottunk, ami 15 mm-rel megnövelte a tényleges fedőszélességet. A T-35 ECO trapézlemez a tető és a homlokzati változatban kapható.

T-50-es trapézlemez

T 50-es trapézlemez tető- falprofil kialakítás

T-50 profil főleg ipari létesítményeknél alkalmazott profil. Ez egy szerkezeti profil, melyet többek között a lapos tetőknél a szigetelés alá használt teherhordó rétegként használnak. Az érdekes mintázatnak köszönhetően tető vagy homlokzat felső burkolataként is alkalmazzák.

T-55-ös trapézlemez

T 55- ös trapézlemez tető- bentmaradó zsaluzat kialakítás

T-55 trapézlemezt főleg ipari építésnél tető vagy homlokzati profilként alkalmazzák. A termék felhasználható szerkezeti lemezként és mennyezetként valamint betonnal öntött zsaluzathoz is.

T-60-as trapézlemez

T 60-as trapézlemez tető kialakítás

T-60 profil csarnokok burkolására, nagy és kis területű létesítményekhez, főleg szigetelt tetőkhöz, de külső védőtetőkhöz is használják

T-80-as trapézlemez

T 80-as trapézlemez bentmaradó zsaluzat kialakítás

T-80 trapézlemez egy nagyon kedvező teljesítményparamétereket kínáló termék – 80 mm magasságú építési profilként nagy tényleges fedőszélességet is biztosít. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett.

T-135/930-as trapézlemez

T 135/930- as teherhordó trapézlemez - bentmaradó zsaluzat

T-135B-930 nagyon nagy teherbírású szerkezeti trapézlemez, nagy fesztávolságú teherhordó szerkezeteknél alkalmazzák. Ipari építésben használják. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett.

T-135/950-es trapézlemez

T 135/950-es teherhordó trapézlemez bentmaradó zsaluzat

T-135B-950 nagyon nagy teherbírású szerkezeti trapézlemez, nagy fesztávolságú teherhordó szerkezeteknél alkalmazzák. Ipari építésben használják. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett.

T-153-as trapézlemez

T 153-as teherhordó trapézlemez

T-153 egy magas nagy teherbírású szerkezeti profil. Főleg olyan szerkezetekhez ajánlott, amelyeknél nagy a tartók fesztávolsága. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett.

T-160-as trapézlemez

T 160-as teherhordó trapézlemez

T-160 egy magas nagy teherbírású szerkezeti profil. Főleg olyan szerkezetekhez ajánlott, amelyeknél nagy a tartók fesztávolsága. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett..

T-200-as trapézlemez

T 200-as teherhordó trapézlemez

A T-200 nagyon nagy teherbírású szerkezeti trapézlemez, nagy fesztávolságú teherhordó szerkezeteknél alkalmazzák. Ipari építésben használják. A teherbírása lehetővé teszi a támaszpontok közötti távolság megnövelését a tervben meghatározott terhelések átvitelére vonatkozó szükséges paraméterek megtartása mellett.

Gyors segítség a tetőfedő szakember megtalálásához!

Tölts le az ingyenes kókler tetőfedő e-bookot!

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Editt (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Tud meg több tartalmat a tetőfedésről

Hasznos tippek tetőfedéshez:

Tetőfedéshez hasonló témájú cikkek