TetőreFel Tetőfedés

Védőpajzs a családi fészked számára

Vadonatúj, mutatós tető, ami maximálisan kiállja az idő próbáját, és, amire még a szomszéd is irigykedni fog.

Hogyan érezhetnéd magad biztonságban, ha szinte már nincs is tető a fejed felett?

   Egy sérült, elöregedett tető rengeteg bosszúságot tud okozni. Ha beázik, nemcsak kínos foltok jelennek meg a plafonon – idővel akár a teljes szerkezet tropára mehet. Ha már durván csepeg a mennyezetről a víz, a bútorok, elektronikai eszközök sincsenek biztonságban. Te pedig azon filózol, hogy mikor szakad rád az egész ház.

   Valahányszor rápillantasz az ütött-kopott tetőre, legszívesebben ráhúznál egy hatalmas ponyvát, hogy senki se lássa. Valószínűleg már ráeszméltél, hogy ha csak toldozgatod-foltozgatod, az hosszú távon nem fogja megoldani a problémát.

   Neked új tető(héjazat) kell, de csakis olyan, ami 20,30, vagy akár 40 év múlva is tökéletesen ellátja a funkcióját.

Ne dőlj be nekik!

A kókler “szakik” már az ajánlatadásnál vetítenek…

Mi ahelyett, hogy hasraütésszerű kalkulálgatásba bocsátkoznánk, felpattanunk a tetőre, hogy alapos (fel)mérést végezzünk. Tűpontos árajánlatunk minden munkafázist tartalmaz a részletes díjakkal. Nem tartjuk oda még egyszer a markunkat egy “váratlanul” felmerülő plusz költség miatt!

Strapabíró és időtálló tetőt kapsz a fejed felé, amire öröm lesz ránézni

Most már nyugodtan jöhet egy kiadós zuhé, te ebből semmit sem fogsz észrevenni. Penésznek nincs nyoma, a falak, a padló, a mennyezet, valamint szeretett értéktárgyaid is megússzák szárazon.

A házad egy totális ráncfelvarrást kap, ami rengeteget dob az összképen. A szomszédok a csodájára járnak, te pedig büszkén meséled nekik, hogy a tetőfedés milyen egyszerű volt a megfelelő szakemberekkel.

A gyerek egy jól karbantartott ingatlant örökölhet majd meg, ami nem jelent számára plusz terhet. Ha úgy döntene, hogy később eladja, egy tipp-topp tetővel rendelkező ház gyorsabban, magasabb áron értékesíthető.

TetőreFel Tetőfedés
Védőpajzs a családi fészked számára

Megakadályozzuk a beázást, és takaros, biztonságos, értékálló otthont teremtünk

Tető stílustanácsadás

Olyan színt, formát és kinézetet javasolunk, ami tökéletesen illeszkedik a ház stílusához és a környék miliőjéhez. Maximum csak az fog szembetűnni a szomszédoknak, hogy ilyen takaros tetőt még nem láttak.

„(M)ennyi az annyi” árajánlat prezentáció

X négyzetméternyi Y anyag, Z színben. Sumákolás nélkül elmondjuk, hogy az általad kiválasztott konstrukció pontosan mennyibe fog kerülni. Egy pénztárcabarátabb „B” ajánlattal is készülünk, hogy ne csak egyetlen lehetőséged legyen.

„A Te álomtetőd” vizuális bemutató

Az elkészített látványtervvel bepillantást engedünk a jövőbe. Így a végeredményt illetően nem kell kizárólag a képzeletedre hagyatkoznod!

„Mindent a tetőfedésről” tájékoztató anyag

Átadunk egy brosúrát, ami tartalmazza a munkálatok egyes lépéseit. A kollégák ennek megfelelően fognak haladni, napra pontosan betartva az előre meghatározott ütemtervet.

„Ilyen volt, ilyen lett” pozitív-negatív kórkép

Emlékeztetünk arra, hogy honnan indultunk (és hova érkeztünk). Rápillantva az „előtte-utána” fotókra elképesztő lesz látni, hogy mennyit változott az otthonotok külső megjelenése, ami most már tökéletesen belesimul a környék látképébe.

„Tetőwax” mélytisztítás

Megszabadítjuk a tetődet a gyártás során keletkező olajos rétegtől és a felújítás okozta portól, szennyeződésektől. Azokat az apró fémhulladék-darabokat is eltávolítjuk, amik idővel a héj sérülését eredményeznék. A tető úgy fog ragyogni, mintha le lenne waxolva!

„Tetőkontroll” utánkövetés

Nem tűnünk el, mint a kámfor! Egy év múlva újra meglátogatunk, hogy megtudjuk, hogyan szuperál a tető, és maximálisan elégedettek voltatok-e velünk.

„Totálisan tartós tető” kiterjesztett garancia

Ha alap bevonatot választasz, kérésedre, egy plusz díj fejében a garanciát meghosszabbítjuk. Így Standard poliester (RAL) bevonat esetén 10 helyett 15, Standard Matt (TK) bevonatnál pedig 15 helyett 20 évig biztosítjuk tetőd kifogástalan állapotát!

Kézben tartjuk a tetőfelújítást a gyártás pillanatától egészen az utolsó csavar behajtásáig!

Kádárt Róbert Tetőfedés, hőszigetelés

Kézben tartjuk a tetőfelújítást a gyártás pillanatától egészen az utolsó csavar behajtásáig!

10+

év szakmai tapasztalat

40.000+

befedett négyzetméter

300+

elégedett ügyfél

Kádár Róbert vagyok, okleveles tetőfedő mester, a Tetőre Fel vállalkozás megálmodója.

Minden 2010-ben kezdődött, amikor Magyarországon még szinte senki sem ismerte a cserepeslemezt. Én is egy lengyelországi motoros túra alkalmával találkoztam először ezzel a strapabíró, esztétikus megoldással, ami rögtön megtetszett. Ekkor határoztam el, hogy itthon is „meghonosítom” ezt a kivételes technológiát.

Csak a határt átlépve találtam gyártókat, először egy kis romániai garázscéggel szerződtem. Sajnos a rendelésem összenyomódva, megkarcolva érkezett, ezért hamar beszállítót kellett váltanom. Szerencsére időközben összehozott a sors több lengyel partnerrel, köztük a Blachprofil2 és a Blachdom Plusz nevű céggel, akikkel már hosszú évek óta együttműködöm. A Blachprofil2 mester akadémiáját végeztem el, aminek köszönhetően profi cserepeslemez-fedő specialistává váltam. Az itt megszerzett tudást a mai napig kamatoztatom, és átadom a partner kivitelezőimnek.

Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. Egyszerűen gyönyörű lett, nagyon tetszik! Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent, szép

Horváth Edit

Szeretnék köszönetet mondani a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert nagyon segítőkész volt és türelmes, nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár-érték arányban a legjobbat válasszam.
Nagyon köszönöm!

Takács Zsolt

Szeretnék köszönetet mondani a kivételes munkájukért, ami során a tetőm felújítását végezték el. Már a 2000-es évek elején, Németországban eltöltött időm során megtanultam értékelni a precizitást és a minőségi munkát, és örömmel tapasztaltam meg, hogy hazánkban is létezik olyan vállalkozás, mint a tiétek, ahol ezek az értékek kézzelfoghatóak.

Schltz Ottó

Legnépszerűbb választás

TetőreFel
Tetőfedés

Már meglévő tető héjazat felújítása, és újépítésű házak esetén vállaljuk a tető teljes fedését, cserepeslemezzel.

Ha megrendeled a szolgáltatást, mindennek a tetejébe az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba, összesen körülbelül 170 000 Ft értékben!

Feleslegmentes kivitelezési terv

Értéke: 100.000 Ft

Nem pazarlunk, hanem arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb leeső hulladék keletkezzen. Ezt már az anyagköltséged kiszámolásánál figyelembe veszem, ezért 10-15%-kal alacsonyabb árat adok meg. Elég izmos összegről van szó: ez egy 100 m2-es háznál körülbelül 200 000-300 000 Ft-nyi megtakarítást jelenthet!

“Ez a nyerő választás” anyag konzultáció

Értéke: 70.000 Ft

A tetőanyag házhoz jön! A legjobb, legtartósabb anyagainkból mintalemezeket viszünk, amiket meg tudsz fogni, a saját kezeddel érzékelni a textúrájukat, vastagságukat. Észérvekkel alátámasztva elmagyarázzuk, hogy miért járhatsz jobban, ha a cserép helyett a (gondozás- és karbantartásmentes) lemezt választod.

A kapacitásunk véges, ezért ha nem jelentkezel időben, átcsúszol a következő hónapra. Lehet, hogy csak néhány hét hiányzik ahhoz, hogy a tetőszerkezet végleg megadja magát. Egy teljes tetőcserénél pedig már dupla költséggel kell számolnod!

Olyan szolgáltatást nyújtunk, aminél nincsenek rejtett buktatók

"Téged is túlél” Garancia

Bizonyos termékeinkre 20-30 vagy akár 40 év garancia is jár. Ezzel bebiztosítjuk, hogy akár egész életedben ne kelljen a tetővel bajlódnod.

“Tetőkontroll” Garancia

A munka elvégzése után is kézben tartjuk a dolgokat. Egy évvel később visszanézzük, és csekkoljuk, hogy az új tető továbbra is kielégíti-e minden igényed.

“Annyiba is kerül” Garancia

Az ajánlathoz nem csapunk hozzá utólagos, mondvacsinált tételeket. Annyit fogsz fizetni, amennyiben az elején megállapodtunk!

Időpontfoglalás menete

Csapj le az egyik szabad helyre, hogy megszüntessük a tető beázását

Kérj ajánlatot az űrlapon

Csak néhány kattintás, és máris közelebb kerülsz a célodhoz.

24 órán belül felhívunk

Telefonon átbeszéljük a legfontosabb részleteket, és feltehed a kérdéseidet.

Felmérés után részletes árajánlat készül

A felmérést követően, 5 munkanapon belül küldjük a részletes árajánlatot, és a látványtervet.

TetőreFel Tetőfedés
Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Gyakran Ismételt Kérdések

Találd meg a kérdésedre a választ a leggyakrabban feltett kérdések között!

A legtöbb ember már csak akkor gondol a tetőcserére, amikor beázás, illetve penész éktelenkedik a plafonon. Pedig már jóval előbb is szemmel láthatóak lehetnek a problémák. Ha ezeket a gondokat idejekorán észreveszed, akkor elkerülhető, hogy újra kelljen festeni a beázás helyét. Intő jel lehet, ha már erősen mohásodnak a cserepek. A moha ugyanis magába szívja a folyadékot, így a víz könnyebben utat tör magának a cserép résein keresztül, tönkretéve a szarufát. Ráadásul a mohával borított cserép súlya is megnő, így extra teherrel látja el az egész szerkezetet. A törött, vagy sokéves, szemmel is avittas cserepeket is érdemes időnként felülvizsgáltatni, hiszen ezek később jelentősebb gondot is okozhatnak.

Sokan a tetőfólián kívánnak spórolni, azonban – szerencsére – sikeresen le tudjuk őket beszélni erről. Az olcsó fóliák ugyanis nem bírják az olykor 70-90 fokosra felhevült hőmérsékletet, és ilyenkor egyszerűen elporladnak.

A kivitelezés során figyelembe kell venni, hogy milyen anyagot használunk a tetőfedéshez, és ez alapján kell egy jó, strapabíró fóliát választani.

Egy jó tetőfólia megfelelő páraáteresztő képességgel rendelkezik, illetve megvédi a szigetelést a csapadéktól.

A helyszíni felmérésnek van egy egyszeri költsége, ami 15000 Ft. ez a díj magába foglalja Hódmezővásárhely 100 km-es körzetben való kiszállási díjat és a részletes árajánlat készítés díját. Amikor megrendelésre kerül a munka, ezt az összeget levonjuk a megrendels végösszegéből, így lesz ingyenes a felmérés díja.

Mert a felmérő kolléga az előre egyeztetett időpontban nem csak a pontos gyártási méreteket veszi fel, hanem praktikus tanácsokkal is ellátja a kedves ügyfeleinket, tájékoztatást nyújt az tetőcserével kapcsolatos összes kérdésben. Illetve, ekkor van lehetősége az ügyfélnek kiválasztani a kívánt lemeztípust, és a lemez színét is.

Az így elkészült teőfelújítás árajánlatok 100% pontossággal mutatják meg Önnek mennyibe kerülne a teljes tető cseréje.

A felmérés igényt csak beépítéssel történő megrendelés esetén lehet igénybe venni.

Erre a kérdésre nem lehet egyértelmű, egzakt választ adni, hiszen több mindentől is függ.

Többek között:

A tető méretétől
A választott cserepeslemez vagy trapézlemez típusától
A munka várható időtartamától
Ráadásul mi nem azok a “szakik” vagyunk, akik hasraütésszerűen mondanak egy körülbelüli árat, hanem kimegyünk a terepre, és a helyszíni szemle során kiszámoljuk.

Ebben az esetben 100%-osan pontos árat kapsz majd arról, mennyibe is került majd a projekt.

Fontos szempont az is, hogy milyen színű, milyen stílusú a házad, hiszen egy olyan anyagot, olyan színt kell választanod, ami ezzel összhangban van, jól harmonizál.

És persze fontos az is, hogy mennyi pénzt szánsz a tetőfelújításra. A ráfordított anyagi keret befolyásolja azt, hogy a szakemberünk milyen megoldást kínál majd a helyszíni szemle során.

Amennyiben bizonytalan vagy, és nem tudsz dönteni, az előbb említett felmérés alkalmával kollégánk szívesen segít neked kiválasztani a számodra megfelelőt.

Az árajánlatunk részletesen kitér az anyagdíjra és a munkadíjra. Az ajánlat munka fázisokra van lebontva és minden munkafázishoz tartozik egy anyagdíj és egy munkadíj, így lépésről-lépésre láthatod, hogy mely munkafázisok mennyibe kerülnek, ami a végén ad egy teljes költségkeretet.

A tetőfedés alapvetően 5, jól elkülöníthető szakaszból áll.

Kapcsolatfelvételi szakasz
Ajánlati szakasz
Gyártási-, beszerzési szakasz
Munkakezdési-munkafolyamat szakasz
Ajánlási szakasz
A következő infografikán részletesen is bemutatjuk ezeket a szakaszokat.

Tetőfelújítást csupán Hódmezővásárhely maximum 100 kilométeres vonzáskörzetében vállalunk. Igyekszünk ugyanis leszorítani a költségeket, és minél több munkát szeretnénk vállalni, így ezt látjuk a kompromisszumos megoldásnak. Ebből kifolyólag neked is versenyképesebb árat tudunk adni, ráadásul többet tudunk dolgozni, és kevesebbet kell ránk várni.

Mi lesz, ha addig húzod-halasztod a dolgot, amíg már a tetőszerkezet is tropára megy?

Rendeld meg most a tetőfedést, hogy elkerüld a brutális költségekkel járó szerkezeti károkat.