Trapézlemez tetőfedés

Trapézlemez fedés családi házakon?

Akkor trapézlemez jó választás lesz a számodra! Emellett nagyszerűen használható végfalburkolatként, erszszegőként famintáski bevonattal, és nem beszélva arról, hogy a új vagy régi grázsok burkolására is nagyszerű megoldást nyújt. A hatalmas színválasztékból biztosan megtalálod azt a színt, amelyik neked tetszik.

Költséghatékony megoldás,

Gyors kivitelezés,

Esztétikus megjelenés,

Zéró csarnokhatás

Kivitelezői csapat02

Tetőfedés hatékonyan

A gyakran változó, és Magyarországon is egyre szeszélyesebb időjárási viszonyok  “kivédésére” is jó választás lehet a trapézlemez. 

Az akár 5-6 m, ritkább esetekben akár 8-10 m hosszúságú toldás nélküli lemezeket a széllökések nem tudják megbontani, szétszakítani. Sokszor az épületek alacsony tetődőlés szöge okoz fejtörést a megfelelő tetőhéjazat kiválasztásánál. Egy laposabb tetőnél mindeképpen a trapézlemez lehet a jó megoldás, de  van még más is amire nem is gondolna az embermint pl. a felfagyás. Emellett a trapézlemez anyagából kifolyólag nem tudja megkötni a vizet ezért a fagyos, téli időszakokban nem tud szétfagyni. 

Az elkészült tartószerkezetre könnyedén, gyorsan felszerelhető az időtálló burkolat.

Trapézlemez fedéshez minőségi alapanyagokat használunk ezáltal a tetőburkolat több tíz évet kibír. Amennyiben nincs pontos elgondolásod arról, hogy milyen típusú trapézlemezt szeretnél, akkor szívesen segítünk kiválasztani a Neked és épület számára legideálisabb lemez típust!

Szolgáltatásaink

tetőfedés_cserepeslemezzel
tetőfedés_tető_javitás_felújitás
tetőfedés_ereszcsatorna_szerelés
tetőfedés_cserepeslemezzel
tetőfedés_tető_javitás_felújitás
tetőfedés_palatető_felújitás
tetőfedés_ereszcsatorna_szerelés
trapézlemez_tetofedes
tetőfedés_trapezlemez_tetőlemez