fbpx
Tetőfedés kivitelezés, cserepeslemez, trapézlemez, korcolt tetőlemez forgalmazás, házhoz szállítás.

  Onduline tetőfelújítás cserepeslemezzel

  Bitumenes hullámlemez (onduline) csere cserepeslemezre, trapézlemezre

  Még mindig rengeteg lakóház teteje áll bitumenes hullámlemezből. Ahogyan az köztudott, anno a 90-es évek elején és közepén nagy sláger volt – ugyanis ezekből a melléktermékekből olcsón lehetett tetőt felújítani.

   

  Sajnos akkor még nem lehetett tudni azt, amit ma már nagyon sok bitumenes hullámlemez tető tulajdonos is tud; mégpedig, hogy ezeknek a tetőfedő anyagoknak csak a marketingje volt jó. Hiába ígértek ugyanis ezekre a termékekre 10-15 év garanciát, sajnos már 5-6 év után lekopott a színe, és a lemez egyszerűen berogyott a nagyobb hóterhelések miatt.   Onduline tető hiba

  Tetőfedés hatékonyan

  Azonban, jó alternatívaként, ezekre a tetőkre nyugodt szívvel ajánljuk a cserepes-, illetve trapézlemezt. 

  Való igaz, hogy ezen tetők felújítása során a meglévő tetőthéjazatot le kell szedni, és veszélyes hulladékként kell kezelni; azonban így is kevesebb költséggel jár, mint egy azbeszt tartalmú hullám- vagy egy kocka pala megsemmisítése.

  Amikor cserepeslemezre cseréljük a palát, először is lebontjuk a régit, majd tetőfóliázásra kerül a sor. Ezután újra lécezzünk, és körbe szegjük a tetőt.

  Amennyiben trapézlemezre szeretnéd cserélni, úgy a munkafolyamat kisebb módon, de eltér. Ebben az esetben ugyanis, habár először szintén lebontjuk, utána meglévő léceket fent hagyjuk, és csak a rossz léceket cseréljük le. Ezután jön a filcbevonatos lemez felhelyezése, majd a körbeszegés.

  Szolgáltatásaink

  tetőfedés_cserepeslemezzel
  tetőfedés_tető_javitás_felújitás
  tetőfedés_ereszcsatorna_szerelés
  tetőfedés_palatető_felújitás
  trapézlemez_tetofedes
  tetőfedés_trapezlemez_tetőlemez
  tetőfedés_cserepeslemezzel
  tetőfedés_tető_javitás_felújitás
  tetőfedés_palatető_felújitás
  tetőfedés_ereszcsatorna_szerelés
  trapézlemez_tetofedes
  tetőfedés_trapezlemez_tetőlemez

  Gyors segítség a tetőfedő szakember megtalálásához!

  Tölts le az ingyenes kókler tetőfedő e-bookot!

  Takács Zsolt E.V.

  ” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
  A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

  Horváth Editt (magánember)

  “Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

  Joó József MG.E.V.

  “Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

  Szalai János

  “Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

  Tud meg több tartalmat a tetőfedésről

  Tetőfedéssel kapcsolatos témák

  Hasznos tippek tetőfedéshez:

  Tetőfedéshez hasonló témájú cikkek

  Close Menu
  ×

  Cart