Cserepeslemez, trapézlemez házhoz szállítás

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon + (36) 30/905-5004
hello@tetorefel.hu
6800 Hódmezővásárhely, Bethlen István u.16

EGY KÉSZ ÁRAJÁNLAT

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogyan néz ki egy árajánlat nálunk, akkor csak annyi a teendőd, hogy letöltöd a PDF dokumentumot.

Az árajánlatot Itt tudod megtekinteni.

Trapézlemez, cserepeslemez helyszínre szállítása

Minden rendelést, ami eléri a minim 80 m2 mennyiséget az kedvezményes áron tudjuk kiszállítani. A megrendelt termékeket gazdaságosság szempontjából gyűjtőfuvarral szállítjuk a megadott helyszínre.

A megrendelt trapézlemez, cserepeslemez a megrendeléstől számított 1-2 héten belül szállítjuk. A termékeket közvetlenül gyárban pakolják fel egy 40-t kamionra, amin több hasonló termék van mint a tiéd. 

Ez a teherautó általában minden héten hétfőn indul és sorban teszi le a megrendeléseket egy előre megtervezett útvonalon. A rendelésed, ha rajta van a hétfői kamionon, akkor várhatólag mindig az aktuális hét csütörtökén vagy péntekén érkezik a megadott címre.

Te már hétfőn, de legkésőbb kedden délelőtt értesülsz munkatársunktól, hogy mikor várható a kamion érkezése.

Mi a teendő az autó megérkezése előtt?

A legfontosabb teendő, hogy tud fogadni a teherautót az érkezéskor. Fontos, hogy egy nagy teherautóról van szó, így annak biztosítani kell azt a helyet ahova be kell mennie. Ne várjuk el, hogy olyan helyre menjen be a kamion, ahonnan nem tud kijönni, vagy fenn áll a veszélye, hogy elsűlyedhet.

Ebben az esetben a megrendelő feladat gondoskodni arról, hogy olyan helyen legyen a lepakolás, ami jól megközelíthető. Ez lehet egy nagyobb telephely, egy széles út szakasz, egy bevásárló központ parkolója. Ha ilyen helyen kell a lepakolást megoldani, akkor a megrendelőnek biztosítani kell egy kisebb teherautót, vagy egy utánfutót, amire le tudják pakolni az árút.

Fontos, hogy lemezek megérkezése előtt a megrendelő kialakítsa a cserepeslemezeknek, vagy trapézlemezeknek a megfelelő helyet a lepakoláshoz. Lényeges, hogy ezeket a termékeket ne közvetlenül a földre rakjuk le, hanem a lemezek hosszától függően 0,7-1 m-es távolságba egymástól helyezünk el raklapokat vagy alátétfákat egy egyenes felületre. Figyeljünk arra, hogy a lemezek minél egyenesebb felületen legyenek lerakva.

Ha egyenletlen felületre lesznek ledeponálva, akkor idővel vetemedhetnek, meghajolhatnak, eldeformálódhatnak a tetőhéjazat burkolatok. Ez későbbiekben nehezítheti a kivitelezést, és ronthatja a lemezek egymáshoz illeszkedését.

trapézlemez, cserepeslemez szállítás
trapézlemez lepakolása egy 40 tonnás kamionról

Milyen segítségre van szükségem a lepakoláshoz?

Az esetek többségében 1 fő kevés a lepakoláshoz. A megrendelő feladata, hogy lerakodáskor, legalább 3 főt biztosítson. Ekkora létszám biztonsággal letud pakolni egy családi ház mennyiségű tetőlemez.Vagy ha van lehetőség rakodógép bevonására, akkor az is egy jó megoldás lehet.

A kézzel történő lepakolásról itt olvashatsz bővebben… 

Amennyiben a kivitelezés tőlünk rendeled meg, úgy előre egyeztetés alapján kérheted, hogy kollégáink a teherautó érkezésekkor megjelenjenek és lepakolják a rendelt mennyiséget.

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

Telefonos egyeztetés alapján...

előre egyeztetett időpntban, megbeszéltek szerint, helyszíni felmérést követően tudnk adni pontos árajánlatot. 

Az elérhetőségeinket megtalálod a eléhetőségek között az oldal alján. 

nincs más teendője, Árajánlat kérő oldalon kitölteni szükséges adatokat ás megjelölni a tető formáját. 

Felhívom figyelmed, hogy ez a fajta árajánlat adás, tájékoztatás jellegű, és nem minősül, pontos árajánlatnak. Minden konkrét árajánlatot egy helyzíni felmérés, szemle előzi meg.

Kapcsolódó cikkek hanló témában:

Gyors segítség a tetőfedő szakember megtalálásához!

Tölts le az ingyenes kókler tetőfedő e-bookot!

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Editt (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Tud meg több tartalmat a tetőfedésről

Hasznos tippek tetőfedéshez:

Tetőfedéshez hasonló témájú cikkek