Hogyan nézzen ki egy Árajánlat?

EGY KÉSZ ÁRAJÁNLAT

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogyan néz ki egy árajánlat nálunk, akkor csak annyi a teendőd, hogy letöltöd a PDF dokumentumot.

Az árajánlatot Itt tudod megtekinteni.

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon + (36) 30/905-5004
hello@tetorefel.hu
6800 Hódmezővásárhely, Bethlen István u.16

Az árajánlat az első hivatalos kapcsolat a Megrendelő (felújító) és a Kivitelező ( szakember ) között. Ennél a pontnál nagyon sok minden fog eldőlni. Egy árajánlat sokféleképpen nézhet ki, de mindig azt sugallja, hogy a szaki, aki az ajánlatot készíti, mennyire precíz a munkájára.

Ha találkozol egy olyan árajánlattal, ami egy darab papírra lett gyorsan lefirkantva, az már jele annak, hogy a „szakember” komolytalan a leendő ügyfelével szemben, és el lehet gondolkodni, hogy vajon mennyire lehet precíz a munkájára.

Egy árajánlatot meg lehet írni kézzel, meg nyomtatott formában is. A legfontosabb az átláthatóság és az első benyomás. Amikor ránézel egy árajánlatra és gyorsan átfutod a szemeddel, akkor lásd a kitételezett munkadíjat és lásd a kitételezett anyag költségeket. Így jól elkülönül egymástól az anyagköltség a munkadíj költségtől.

Ha csak azt látod, hogy az szerepel az árajánlaton, hogy tetőfelújítás 150 m2 mennyiségben és a legvégén van egy összeg, akkor azt az ajánlatot dobd ki a kukába!

Vedd fel az árajánlat adóval a kapcsolatot és kérdezd meg tőle, hogy hajlandó-e írásban kirészletezni, hogy milyen munkák elvégzésére vonatkozik az összeg, amit megjelölt az ajánlatában.

Vedd észre, hogy az árajánlat készítés már komoly munka befektetés jelent a Te tőfelújításoddal kapcsolatban. Így vannak szakemberek vagy cégek, aki egy jelképes összeget kérnek az árajánlat elkészítésért.

Ez jele annak, hogy nem egy összecsapott árajánlattal fognak előrukkolni, hanem egy precízen kidolgozott, részletesen minden tételt érintő dokumentumot fogsz a kezedbe kapni. Ezekre az ajánlatokra az a jellemező, hogy az elszámoláskor, szinte forintra pontosan annyit fizet a Megrendelő, amennyit a munka megkezdése előtt kikalkuláltak.

Általában az árajánlat készítés összegét, a megrendeléskor levonják a végösszegből.

Gondolom Te is találkoztál már olyan szakemberrel, aki úgy ad árajánlatot, hogy meghatározza, hogy mennyi lesz a munkadíj és mellé teszi, hogy az anyag kb. X tízezer vagy százezer forint lesz. A nagy felismerés csak azután jön, amikor kiderül, hogy az anyag többe került, mint a tervezet költség vetési összeg.

Ugye ez a kellemetlenség senkinek sem hiányzik! Hiszen mindenki pénzből él, és a felújítók többsége csak addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér.

Ha nem vagy elég körültekintő és elfogadod az első árajánlatot, ami veled szembe jön, akkor sok olyan meglepetés érhet, amire nem vagy felkészülve, és egy rémálom lesz a felújítás folyamata.

Telefonos egyeztetés alapján...

előre egyeztetett időpntban, megbeszéltek szerint, helyszíni felmérést követően tudnk adni pontos árajánlatot. 

Az elérhetőségeinket megtalálja bal oldalon vagy a kapcsolatok között az oldal alján. 

nincs más teendője, mint kitölteni szükséges adatokat ás megjelölni a tető formáját. 

Felhívom figyelmét, hogy ez a fajta árajánlat adás tájékoztatás jellegű, és nem minősül, pontos árajánlatnak. Minden konkrét árajánlatot egy helyzíni felmérés, szemle előzi meg.

Gyors segítség a tetőfedő szakember megtalálásához!

Tölts le az ingyenes kókler tetőfedő e-bookot!

Takács Zsolt E.V.

” Szeretnék köszönetett mondani, a cserepeslemez kiválasztásában. Róbert, nagyon segítőkész volt és türelmes nem rámenős. Részletes tájékoztatást kaptam a technológiai kérdésekre.
A mai kialakult kínálat cserepeslemezben nagyon tág és sokrétű. Folyamatos segítséget kaptam, hogy ár érték arányban a legjobbat válasszam. Színben is sikerült megfelelőt kínálniuk, a színminta segített, de jobb lett volna 1:1 ben látni megrendelés elött. Reméljük jó választás volt a Zet Look Herkulit bevonatú moduláris cserepeslemez és sokáig védeni fogja a házunkat. 😃 Nagyon köszönöm! “

Horváth Editt (magánember)

“Kedves Róbert! Örülök, hogy kész a tető, nagyon flottul ment minden. A tető pedig egyszerűen gyönyörű lett!😃Nagyon tetszik!Köszönjük a munkátokat! Ha valaki az ismerőseink közül tetőcserén töri a fejét, csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönünk mindent Szép napot!”

Joó József MG.E.V.

“Szakértelem, Ügyfélközpontúság és pontosság. Cserepeslemez termékeik minőségiek. Remek cég, csak ajánlani tudom.”

Szalai János

“Nagyon korrekt ügyintézés, az árú minősége kiváló. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Tud meg több tartalmat a tetőfedésről

Tetőfedéssel kapcsolatos témák

Hasznos tippek tetőfedéshez:

Tetőfedéshez hasonló témájú cikkek